Bel gratis 0800.11.0.12

Full service fascinatie

Internet Marketing

Stap 3: Search Marketing

Terug naar stap 2: website       

Het optimaal vindbaar maken van uw website in de zoekmachines is de derde stap binnen de gestructureerde fascination marketing aanpak.

U beschikt over een sterk merk en een goede website met kwalitatieve inhoud. Nu komt het er op aan te zorgen dat mensen u vinden wanneer ze zoeken naar uw product of dienst. Die activiteit noemen we search marketing of zoekmachine marketing.

Potentiële klanten beginnen hun zoektocht via Google. Afhankelijk van de fase waarin ze zich bevinden - verzamelen van informatie of concrete aankoopintentie voor een specifiek product of dienst - gebruiken ze bepaalde zoektermen. Elk van deze zoekopdrachten biedt de mogelijkheid om met uw website op hun informatiebehoefte in te haken en hen tot concrete actie aan te zetten.

The Pickwick Project verhoogt uw vindbaarheid zowel door het optimaliseren van uw posities in de natuurlijke zoekresultaten (SEO) als via betaald adverteren met Google Adwords (SEA). Gezien het belang van Google in de Benelux, spreekt het voor zich dat we de inspanning geleverd hebben om een Google Certified Partner te worden.

P.S. Search is stap 3 van fascination marketing. De andere stappen zijn brandingwebsitecontent marketingsocial media en public relations

Ga door naar stap 4: content marketing

Strategische en operationele internet marketing? Bel 0800 11.0.12!