Bel gratis 0800.11.0.12

Social media marketing

Als u vandaag de dag nooit twittert, geen Facebook hebt of geen blog beheert, wat doet u dan eigenlijk de hele dag?

Iedereen - ook bedrijven - heeft een Twitter account, een Facebook pagina of een blog. Zelfs beroemdheden als Lady Gaga! De reden is eenvoudig: social media is een heel effectieve manier om de conversatie met uw klanten en fans aan te gaan en uw doelgroep te vergroten.

  • Converseer om social media te laten renderen
  • Zet social media tactisch in om een strategie te ondersteunen
  • Gebruik het juiste platform voor het juiste doel

Moeite om social media effectief in te zetten in uw organisatie?

Consulting vanaf €720/d
Marketing is no longer about the stuff that you make, but about the stories you tell.
Seth Godin

Vergeet de social media strategie niet

Social media marketing is verraderlijk in zijn eenvoud, het werkt immers heel anders dan traditionele marketing. Met behulp van een doordachte social media strategie kan u bepalen welke kanalen voor uw organisatie het meest geschikt zijn en vermijdt u pijnlijke valkuilen.

Gebruik social media om de conversatie aan te gaan

Social Media - denk aan Facebook, LinkedIn, Netlog, Hyves,Twitter en Youtube - zijn een uniek fenomeen. Iedereen kan er van zich laten horen en een publiek vinden. Vandaag de dag zijn sociale netwerksites een essentieel onderdeel van het dagelijkse digitale leven. Niet enkel individuen, maar ook bedrijven en organisaties maken er volop gebruik van. Sociale netwerken zijn immers een perfect middel om meer verkoop te realiseren, naamsbekendheid te verwerven en actief in contact te treden met uw klanten.

De ROI van uw social media marketing

The Pickwick Project helpt u graag om maximaal rendement te halen uit Social Media. Daar is zelfs een term voor: Social Media Optimalisatie (SMO). Bent u nieuw op dit terrein of hebt u een social media strategie die u graag naar een volgend niveau wil tillen? Contacteer ons dan voor een verkennend gesprek. The Pickwick Project heeft al jaren ervaring met sociale netwerksites en heeft er zelfs eentje in eigen beheer.

Social media marketing voor uw bedrijf

Misschien hebt u er nooit eerder aan gedacht om Facebook, Twitter of Youtube te gebruiken om uw bedrijf vooruit te helpen? Dan is nu het moment om daar mee te beginnen. Net zoals het internet zelf is social media geen voorbijgaande trend. Het is een manier van leven geworden.

Herkent u deze social media uitdagingen:

  • Ik ben met mijn organisatie niet aanwezig op social media
  • Ik wil social media graag inzetten, maar weet niet hoe
  • Ik gebruik social media, maar ben daar niet erg succesvol mee
  • Ik heb geen goede sparring partner voor mijn social media plannen

Doe de fascination hunt

Een snelle én grondige audit van al uw online activiteiten: brand, website, search, content, social media, ecommerce en PR.

Lees meer

Gefascineerde Fans

Interesse in onze social media marketing diensten? Contacteer ons!